Home

De Computer Gebruikers Club

 

is een club die vaart onder de vlag van de afdeling Veldhoven e.o. van de PVGE e.o.. (De site van de PVGE afd. Veldhoven vindt u hier). Het is een club van mannen en vrouwen, die één ding gemeen hebben: interesse in het gebruik van de computer. Die interesse in het gebruik is breed: van het leren omgaan met Windows tot het surfen op het internet. Van het bewerken van foto's en plaatjes tot het werken met Office. Van het leren branden van cd's tot het maken van mp3.

Die club komt 2x per week bij elkaar : op de maandagmiddag (14.00 u. - 16.30 u.) en op de woensdagmorgen (09.30 u. - 12.00 u.).
Er is ook een fotoclub, die 1x per maand bijeenkomt, zie planning.
En er is een beginnersgroep, die 2x per maand bijeenkomt. zie planning,
Die bijeenkomsten vinden plaats in het gebouw de Tweespan aan de Mira (zie locatie).

 In onze clubruimte bevindt zich een vrijwel nieuwe computer, voorzien van alles wat noodzakelijk is. De handelingen, die op de computer uitgevoerd worden, zijn voor de leden via de beamer op een groot scherm te volgen. Er kan een voordracht of demonstratie gegeven worden, of er is inloop waar allerlei vragen over de computer gesteld worden die we gezamenlijk proberen te beantwoorden.

De contributie bedraagt nu € 17,00 per jaar. Bij een lidmaatschap in de loop van het jaar is € 1,50 per maand verschuldigd. Het inschrijfgeld is bepaald op € 5,00. De koffie wordt op maandag om 15.00 uur en woensdag om 10.30 uur in een pauze van ca. een half uur gedronken.  We hebben koffie, die betaald wordt met penningen om de tijd voor geld wisselen bij het koffieschenken uit te sparen.

   

Gesponsord door:  

   
© CGC Veldhoven